Bassengtreninger 2018/2019

Ja, det er noe du kan trene på også på den kalde årstiden. smiley Vi tilbyr bassengtreninger for våre medlemmer på torsdager kl 21.00 - 22.30 på Romsås bad. Første trenings blir 6.12. og 13.12., deretter annenhver torsdag fra nyttår frem til påske, altså 3.1., 17.1., 31.1., 14.2., 28.2., 14.3., 28.3., 11.4. Fin mulighet å bli trygg på rullen før sesongen starter!

NB: Vi tillater kun rene båter i bassenget! Støvsug kajakken mens den er tørr og vask den godt før du tar den i eller på bilen. Så skal den skylles godt på Romsås bad før den er klar for vannet. Vi har tidligere fått trøbbel pga av at bassenget ikke var rent nok etter oss, så vær så snill og ta renhold på alvor, slik at vi får beholde denne muligheten. I tillegg er bassenget gjort om til stålbasseng, så vær snill og grei med kajakken.

Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe!

Paul, tlf 47315030

Finansieringen av bølgeprosjektet er på plass!!

20/03/12

Gledelig melding til alle bølge-entusiaster!!

Klubben søkte i februar om midler til fullføringen av bølge-prosjektet.

Sparbankstiftelsen Ringerike besluttet i går kveld å gi kr 350.000,- til bølgeprosjektet vårt!!

Dette gir oss mulighet til å fullføre bølgeprosjektet med helt andre økonomiske forutsetninger enn vi turde håpe på!!!

Vi kan nå sikre demningen og bølga med betong og bruke stablestein til kantene på demningen. Dette vil gjøre at bølga tåler en skikkelig flom og krever minimalt med vedlikehold.

Planlagt oppstart av arbeidet igjen etter vinteren er ca. 10 april. Da reduserer Ringeriks-kraft vannføringen til et minimum.

Det vil bli en stor dugnad når vi starter opp igjen arbeidet. I tillegg til å bygge ferdig bølga, skal det også lages en "kajakk-sklie" og pyntes opp i området rundt slik at alt blir pent og ordentlig!!

Så sett av noen kvelder fra 10. april og utover.

Mer informasjon om dugnaden kommer etterhvert.....