Bassengtreninger 2018/2019

Ja, det er noe du kan trene på også på den kalde årstiden. smiley Vi tilbyr bassengtreninger for våre medlemmer på torsdager kl 21.00 - 22.30 på Romsås bad. Første trenings blir 6.12. og 13.12., deretter annenhver torsdag fra nyttår frem til påske, altså 3.1., 17.1., 31.1., 14.2., 28.2., 14.3., 28.3., 11.4. Fin mulighet å bli trygg på rullen før sesongen starter!

NB: Vi tillater kun rene båter i bassenget! Støvsug kajakken mens den er tørr og vask den godt før du tar den i eller på bilen. Så skal den skylles godt på Romsås bad før den er klar for vannet. Vi har tidligere fått trøbbel pga av at bassenget ikke var rent nok etter oss, så vær så snill og ta renhold på alvor, slik at vi får beholde denne muligheten. I tillegg er bassenget gjort om til stålbasseng, så vær snill og grei med kajakken.

Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe!

Paul, tlf 47315030

NM Freestyle 11. august 2012

14/08/12

Årets NM i freestyle ble arrangert i Randsbølga lørdag 11. august.

I forkant av NM arrangerte NPF og Mariann Sæther Youngboaters samling ved bølga. Det var totalt 15 deltakere på samlingen, inkludert to meget engasjerte voksne fra Kongsberg og Voss. Mye vann til tross, det var mye god padling og super stemning! Og som alltid imponerer de yngste!!

 

 

Bølga er krevende, spesielt på såpass mye vann som det var før helgen, og det var nok en viss spenning knyttet til konkurransen. Lørdagen kom med flott vær, heldigvis litt mindre vann en tidligere i uka og publikum!  Freestyle-konkurranser er heller ikke bortskjemte med publikum, så det var moro! Skapte kanskje litt ekstra spenning blant deltakerne…..Til og med doping-kontrollører fant veien til Hønefoss – uvant, men kjempebra!!

Mye vann og krevende bølge gjorde sitt til at det ikke ble de høyeste poengsummene, men likevel et godt og vellykket gjennomført NM.

Tusen takk til alle som var med på å gjøre dette til et vellykket arrangement!!!

 

Resultater NM finner du her