Bassengtreninger 2018/2019

Ja, det er noe du kan trene på også på den kalde årstiden. smiley Vi tilbyr bassengtreninger for våre medlemmer på torsdager kl 21.00 - 22.30 på Romsås bad. Første trenings blir 6.12. og 13.12., deretter annenhver torsdag fra nyttår frem til påske, altså 3.1., 17.1., 31.1., 14.2., 28.2., 14.3., 28.3., 11.4. Fin mulighet å bli trygg på rullen før sesongen starter!

NB: Vi tillater kun rene båter i bassenget! Støvsug kajakken mens den er tørr og vask den godt før du tar den i eller på bilen. Så skal den skylles godt på Romsås bad før den er klar for vannet. Vi har tidligere fått trøbbel pga av at bassenget ikke var rent nok etter oss, så vær så snill og ta renhold på alvor, slik at vi får beholde denne muligheten. I tillegg er bassenget gjort om til stålbasseng, så vær snill og grei med kajakken.

Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe!

Paul, tlf 47315030

NM Freestyle lørdag 11. august kl 12.00

07/08/12

NM i freestyle førstkommende lørdag er flyttet fra Skjåk til Randsbølga!!! Nå skal bølga vår til pers, så møt opp mannsterke! Både dere som vil delta i konkurransen og dere som "bare" vil se. Publikum er bra!!

Påmeldingsinformasjon:

NM: Påmelding på fredag ettermiddag, så får vi tid til å sette opp heat-lister! Skjer ved bølga ved henvendelse til meg (Mariann Sæther), eller pr tekstmeld til 466 22 098. Still opp!

Kategorier:
K1 M
K1 K

K1 JM
K1 JK
Open class (moro-klasse!)

Arrangør: Norges Padleforbund

Fra onsdag 8. august og fram til konkurransen arrangerer NPF v/Mariann Sæther Youngboaters-samling ved bølga vår. For ungdom mellom 8-19 år som kan å rulle, og som trenger en liten ekstra puff for å bli bedre!

Tre dager med padle-gøy og avslutning med NM i freestyle! Offisiell arrangør er TKE, og alle som deltar må være medlem av en padleklubb.

Hovedinstruktør er Mariann Sæther.

For alle dere med barn/undom i rett alder, som kanskje ikke ennå er riktig klar for bølga ennå men som er nyskjerrige og trenger et puff!!. Ta dere en tur og se hva de holder på med. Dette er moro og inspirerende!! Også til dere unge og nyinnmeldte i klubben i år - ta en tur til samlingen!!